Vuosi lähenee loppuaan…

Minulla on kaksi sähköpostiosoitetta, yksi oma ja toinen Tocan. Molempiin tulee päivittäin kymmeniä uutiskirjeitä; on viiniuutisia, koiranruokaa, puhelimia, siivousvälineitä, vaatteita, mainoksia ja vaikka mitä. Ja arvatkaa kuinka monta tulee luettua..? Niinpä ajattelin, että tänä vuonna en lähetä uutiskirjettä kenellekään vaan laitan kuulumisemme blogiin, jääpähän itsellekin muistiin tämän vuoden puuhat kun en ole ehtinyt blogia juurikaan päivittää.

Viime vuonna lupasin, että en olisi tänä syksynä kireä ja että vuodesta tulisi parempi. Sitä se on todentotta ollut ja täysillä mennään loppuun asti. Juuri eilen keskustelimme, että syksystä ei ole jäänyt mitään erikoista mieleen kun töitä on ollut todella paljon. Kiitos, että olette jaksaneet meillä käydä! Uskon, että viime kesän menestyksemme Taste Of Helsinki-ruokatapahtumassa on ollut osa syy siihen, että kiirettä on pitänyt, mutta myös se, että olemme pitäneet jo yli kolme vuotta pintamme kiristyvässä ravintolakilpailussa. Ensi vuotta varten on kuitenkin jo kylvetty siemeniä, joten tarina jatkuu…

Syksyn aikana myös Tocan perhe on myös kasvanut yhdellä kokilla ja parilla tarjoilijalla. Joukkoomme ovat liittyneet ihanan aurinkoinen Alina, kielitaituri Taru ja suurena apuna on ollut myös aina niin mukana Fanny, toivottavasti näemme häntä vielä jatkossakin. Eräänä päivänä ovesta käveli sisään Alessandro, melkein suoraan Italiasta ja hänet otettiin siltä istumalta keittiöön hommiin. Tervetuloa uudet vahvistuksemme ja suuri kiitos myös ”vanhoille” eli Kasperille, Pietrolle ja Lotalle! Keittiön joukkuetta vie yhä eteenpäin varmoin ottein Gennaro ja minä teen parhaani salin puolella.

Suuret kiitokset ja jouluterveiset siis kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Tehdään yhdessä ensi vuodesta vähintään yhtä mahtava kuin menneestäkin! Buon Natale e felice anno nuovo 2017!

PS. Terveiset Leeviltä!