Kesän kynnyksellä Toca täyttää 3 vuotta!

Olipas pakko ”tarttua kynään” ja päivittää omaakin blogia kun tällä hetkellä joka tuutista (kiitos Taste of Helsingin) pukkaa kirjoituksia.
Kiitos bloggareille näkyvyydestä SoMessa, se on pienelle tosi tärkeää.

Huhtikuussa oltiin Taste of Helsingin lehdistötilaisuudessa. Kuvassa bloggareita ja toimittajia.

Nopea katsaus menneeseen vuoteen. Kolmannen vuoden aikana saimme keittiörempan toteutettua ja avajaisiakin juhlittiin, Michelin sijoitti meidät jo kolmatta kertaa parhaiden joukkoon ja Eat Finland kirjaan päästiin uudelleen mukaan. Uusia ja vanhoja asiakkaita on riittänyt mukavasti, jopa julkkikset ovat meidät löytäneet! Myös Tocan ”perhe” on kasvanut kun olemme saaneet vahvistuksia sekä salin että keittiön puolelle. Lotta löytyi eräänä päivänä kauppahallikäynnillä, kai se oli molemmille kohtaloa, ja nyt hän on ollut oikeana (sekä tarvittaessa vasempanakin) kätenäni salin puolella. Ennen joulua järjestimme haastatteluja jotta saisimme myös keittiöön apuja ja joukosta erottui positiivisesti Kasper, hänkin Lotan ohella Tampereelta. Vaikka meille henkilökohtaisella tasolla vuosi on ollut rankka on ollut kiva että töissä on ollut pirteitä nuoria ihmisiä. Suuret kiitokset molemmille!

Parhaimmat uutiset joita olemme tämän vuoden puolella saaneet ovat juuri alkavan kesän kohokohtia. Suurimpana osallistumisemme Taste Of Helsinki-tapahtumaan jonka vuoksi olemme joutuneet laittamaan tauolle lounaamme. Toivottavasti lounasasiakkaamme eivät meitä unohda ja palaavat taas elokuussa. Itse ToH on meille mainio markkinointikanava ja tästä jutusta tykänneet ja jakaneet osallistuvat arvontaan jossa arvomme kaksi lippua Taste of Helsinkiin!!! Arvonta suoritetaan tulevana maanantaina 30.5 klo 12!

Eli: jaa, tykkää tai kommentoi blogikirjoitusta maanantaihin klo 12 mennessä ja osallistut arvontaan! Liput eivät ole henkilökohtaisia eli jos olet jo hankkinut omasi voit ottaa ystävät mukaan!

Samalla viikolla 14.kesäkuuta olemme myös TV5:n ravintolaohjelmassa ”Tykkää mun ravintolasta”. Ohjelma kuvattiin syksyllä 2014 ja kyllä sen ulostuloa on odotettukin! Jännää jännää…. no ihan hyvin se kuitenkin meni!

Isojen tapahtumien jälkeen siirrymme kesälomalle ja avaamme taas elokuussa. Toivottavasti nähdään viimeistään silloin!

http://www.tasteofhelsinki.fi

http://tv5.fi/ohjelmat/sarjat/tykk%C3%A4%C3%A4-mun-ravintolasta

Tätä herkkua eli maitosuklaa pannacottaa, kaakao crumblea, mansikkaa ja jogurtti-minttusorbettia on tarjoiltu tänä keväänä Tocassa ja sitä pääsee ostamaan myös Taste of Helsinki-tapahtumassa 16.-19.kesäkuuta.